Tineretul Universitar PNTCD

Tineretul Universitar PNTCD

luni, 30 mai 2011

Ziua Mult Dorita....18 Iunie 2011..Marele Congres...Unificarea PNTCD..!!



 


Cu toata convingerea mea,in 18 iunie 2011,il voi sustine cu sperante mari si convingeri solide,pe Dl. Victor Ciorbea la functia de Presedinte PNTCD.Avand in vedere ca acest om,care poseda o vasta experienta juridica si politica,ere o anumita imagine pozitiva si un grad mare de notorietate,AM INCREDERE,ca prin strategii bine puse la punct si prin programul sau politic,va reusi MULT DORITA UNIFICARE A PARTIDULUI NATIONAL TARANESC CRESTIN-DEMOCRAT!!!
Dupa cum se poate observa,PNTCD a inceput sa revina si in presa si la TV,ceea ce inseamna,ca acest partid,Nu a disparut,din contra,a revenit si in sondaje..
Daca pana acum,PNTCD nu aparea in nici in sondaj, acum,pe Antena 3,sau Realitatea,avem 1.2-2%,in contextul in care pana acum acest partid avea sub 1%!!
Acest lucru trebuie constientizat si trebuie sa luam aminte ca Impreuna se poate sa revenim pe scena politica romaneasca!!!In actualul context economic si politic din Romania, PNTCD merita si  trebuie,  sa revina pe prima scena a politicii romanesti. Toată lumea vede ce se întămplă acum pe scena politică a tarii: incompetenta, minciuna, coruptie, cu grave consecinte asupra natiei – saracie, mizerie sociala, insecuritate publica, emigrare. Astăzi nu se mai poate da vina pe ţărănişti.
In ultimii 10 ani, PNŢCD a fost marginalizat, izolat, discreditat, iar situatia tarii s-a inrautatit.
In ceea ce urmeaza as dori sa redau deplasarile Dl.V.Ciorbea in turneul sau national: Domnia Sa,s-a intalnit cu Organizatiile PNTCD din Banat,Ardeal si Moldova avand rezulatate exceptionale,urmand sa continue in restul tarii,ca pana la Congres,Toate Organizatiile sa se Unifice si Impreuna sa mergem la Congres,sa ne alegem Presedintele si sa incepem Munca pentru Alegeri!!

 
Sa nu uitam si faptul ca atat in sondajele efectuate pe internet(facebook),cat si prin presa Dl.V.Ciorbea are o sustinere si o popularitate,atat in interiorul PNTCD cat si in afara sa,de peste 60%,ceea ce este inca un fapt incurajator!!!
As dori sa mentionez,ca desi sunt tanar ,sunt mandru ca sunt membru PNTCD si am convingeri taraniste,inradacinate din familie,avand pe bunicul,strabunicul,taranisti,SI Cred cu toata puterea ca acest om poate sa relanseze acest partid si va elimina si sintagma plina de teama si indoiala "nu lasati partidul sa moara!". Impreuna vom relansa PNTCD si vom reveni ca o alternativa dorita de Toti!!ASA SA NE AJUTE DZEU!!