Tineretul Universitar PNTCD

Tineretul Universitar PNTCD

luni, 12 septembrie 2011

Tribunalul Bucuresti a decis: Victor Ciorbea este Presedintele Oficial PNTCD!!

 PRIN DECIZIA TRIBUNALULUI BUCURESTI, PREZENTATA MAI JOS SE ATESTA CALITATEA OFICIALA A DLUI VICTOR CIORBEA,DE PRESEDINTE PNTCD,CAT SI VALIDAREA CONGRESULUI PNTCD DIN 18.06.2011 SI INREGISTRAREA PNTCD IN REGISTRUL PARTIDELOR POLITICE.


UPDATE 1:

Prin sentinţa civilă, pronunţată azi 8 sep. 2011, Tribunalul Bucureşti – Secţia IV Civilă, a hotărât următoarele:
Admite cererea formulată de către PNŢCD reprezentat prin Preşedinte Victor Ciorbea.
Ia act de modificările Biroului Naţional de Conducere al PNŢCD, hotărâte de către Congresul PNŢCD din 18 iunie 2011, precum şi de modificările aduse Statutului PNŢCD şi dispune înregistrarea acestora în Registrul Partidelor Politice.
Respinge pe fond cererea de intervenţie în interes propriu formulată de către Aurelian Pavelescu.

Datorită acestei decizii din justiţie, domnul Victor Ciorbea este recunoscut ca Preşedinte de drept al PNŢCD faţă de terţi, fiind singurul în măsură să reprezinte partidul în această calitate pentru opinia publică şi pentru mass media.

Prin decizia în dosarul 53966/3/2011, Instanţa a validat Congresul Extraordinar al PNŢCD din 18 iunie 2011 şi conducerea aleasă la acest Congres.

In condiţiile prezente, Conducerea Naţională a PNŢCD, legitimă şi acum şi juridic recunoscută, având în frunte pe domnul Victor Ciorbea, Preşedinte PNŢCD, face apel la toţi membrii PNŢCD de bună credinţă, indiferent de opţiunile pe care le-au avut până acum, să vină cu sufletul deschis, fără nici un fel de reţinere sau de teamă, să-şi aducă, fiecare, contribuţia la relansarea partidului şi la revenirea lui pe scena politică a României.

Ne aşteaptă un partid unic, mare şi puternic .

Este o decizie justă, salutată atât de ţărănişti, cât şi de acel electorat, care se resimte dureros de la absenţa PNŢCD de pe scena politică din România.

Nu mai este timp de schisme, litigii şi conflicte interne distrugătoare, care aduc foloase numai adversarilor noştri politici. Nu mai este timp nici pentru alte pretinse congrese, organizate cu pretinşi noi preşedinţi şi cu” oaste de strânsură „ şi salariaţi, care nu sunt ţărănişti, nici prin trecut şi nici prin valorile la care subscriu.

PNŢCD reprezintă singura alternativă politică reală în raport cu eşecul lamentabil al tuturor forţelor politice parlamentare ale ultimilor 10 ani, perioadă în care PNŢCD nu s-a putut manifesta corespunzător tradiţiei şi capacităţii sale politice.

Este şansa noastră! Să nu o ratăm.

Revenirea PNŢCD în politica românească nu este un deziderat derivat din interese restrânse de grup, ci este de interes general pentru întreaga societate românească, având în vedere principiile politice, valorile morale şi rădăcinile eroice ale partidului nostru.

Incheiem, mulţumind tuturor celor care au fost şi perseverează să fie alături de noi. Fie ca evenimentul de azi să reprezinte un nou început pentru PNŢCD.

Este momentul renaşterii PNŢCD !

Este momentul revenirii PNŢCD în politica activă!

Este momentul revenirii la CALEA DREAPTĂ pentru toţi românii aflaţi în suferinţă !

Departamentul de Comunicare al PNTCD


UPDATE 2:

Hotărârea Tribunalului București privind dosarul 53966/3/2011PNȚCD contra PNȚCD are următorul text: ”RESPINGE CA NEFONDATĂ, CEREREA DE REPUNERE PE ROL A CAUZEI, FORMULATĂ DE CĂTRE INTERVENIENTUL ÎN NUME PROPRIU PNȚCD-PRIN DOMNUL AURELIAN PAVELESCU. RESPINGE EXCEPȚIA CALITĂȚII PROCESUALE ACTIVE A DOMNULUI AURELIAN PAVELESCU, ÎN CALITATE DE REPREZENTANT AL INTERVENIENTULUI ÎN NUME PROPRIU PNȚCD – REPREZENTAT DE AURELIAN PAVELESCU. ADMITE CEREREA FORMULATĂ DE PETENTUL PNȚCD – REPREZENTAT DE DOMNUL VICTOR CIORBEA. IA ACT DE MODIFICAREA COMPONENȚEI BIROULUI NAȚIONAL DE CONDUCERE AL PNȚCD DE CĂTRE CONGRESUL EXTRAORDINAR DE REUNIFICARE AL PNȚCD CARE A AVUT LOC LA BUCUREȘTI, PALATUL PARLAMENTULUI LA DATA DE 18.06.2011 ȘI DE MODIFICAREA STATUTULUI PNȚCD. RESPINGE PE FOND CEREREA DE INTERVENȚIE ÎN INTERES PROPRIU FORMULATĂ DE PNȚCD- PRIN DOMNUL AURELIAN PAVELESCU. DISPUNE COMUNICAREA PREZENTEI HOTĂRÂRI, ÎN VEDEREA EXERCITĂRII CĂII DE ATAC, NUMIȚILOR PARTIDUL SOLIDARITĂȚII DEMOCRATICE PENTRU ȘANSE EGALE ȘI O SOCIETATE MAI BUNĂ, MARIA ALEXANDRESCU, TOADER VASILE, LUCIAN ORĂȘEL, EUGEN ROMULUS MOIESCU, AURA SPERANȚA UNGUREANU ȘI VAIDA COTEANU CRISTIAN. CU DREPT DE CONTESTAȚIE ÎN TERMEN DE 5 ZILE DE LA COMUNICARE LA CURTEA DE APEL BUCUREȘTI. PRONUNȚATĂ ÎN ȘEDINȚĂ PUBLICĂ AZI, 08.09.2011″

SENATUL PNȚCD, cere tuturor membrilor să citească textul hotărârii precum și textul Departamentului de comunicare al PNȚCD.

Trebuie să înțelegem că soarta PNȚCD s-a schimbat și în curând după apariția hotărârii definitive și irevocabile , vom putea lua parte la toate acțiunile politice alături de celelalte partide sub conducerea Domnului Victor Ciorbea, președintele PNȚCD.

SENATUL PNȚCD, cere tuturor membrilor să nu participe la ”congresul ”din 17/09/2011, organizat de A. Pavelescu , Lucian Orășel și alți prezumtiv PNȚCD-iști .

Acești domni nu au calitatea morală politică și credibilitatea necesară spre a organiza un congres care, nu a fost autorizat de președintele de onoare Domnul Ion Diaconescu și nici de președintele senatului, Domnul Nicolae Dascălu.

Acești domni care pretind că sunt membrii onești ai PNȚCD și că vor numai binele partidului, fără a dovedi prin fapte, ar trebui să anuleze” congresul” din 17/09/2011,( care se va solda cu o cheltuială inutilă și fără șanse de a obține o hotărâre favorabilă în Justiție.)

Adevăratul PNȚCD, se află acolo unde sunt majoritatea foștilor deținuți politic, membrii de onoare ai partidului, majoritatea membrilor și organizațiilor teritoriale și noua conducere a PNȚCD sub președinția D-lui Victor Ciorbea, recunoscută de hotărârea Tribunalului.

Rugăm membrii PNȚCD să se alăture efortului general de revigorare a partidului, partid necesar națiunii române, partid istoric, partid național, partid martir, partid creștin democrat.

CONDUCEREA SENATULUI

10/09/2011- București