Tineretul Universitar PNTCD

Tineretul Universitar PNTCD

marți, 22 noiembrie 2011

Primul pas concret spre Unificare..PNTCD Cluj..Felicitari!

Conventie intre liderii gruparilor taraniste de la Cluj.
Transcriere a documentului scanat si atasat;


În cadrul şedinţei Organizaţiei Judeţene a PNŢCD Cluj din 11 noiembrie, s-a luat decizia de susţinere a candidaturii la funcţia de preşedinte a PNŢCD Cluj a domnului prof. univ. dr. Doru Radosav.

“Considerăm că personalitatea domnului D. Radosav precum şi experienţa sa politică în cadrul PNŢCD îl recomandă pentru această funcţie. De asemenea, credem că domnia sa va da dovadă de echidistanţa necesară, după unificarea tuturor forţelor PNŢCD, la Cluj”, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele interimar al filialei, Horea Dan.
Ţărăniştii clujeni susţin că îşi amintesc cu tristeţe că partidul a fost scindat printr-o decizie luată la Cluj şi tot acum încearcă, încă o dată, să repare această gravă eroare, propunând colegilor noştri, alegeri comune.
“Sperăm că acest gest va fi apreciat ca atare de toţi membrii PNŢCD din ţară , iar exemplul nostru va fi urmat şi de alte organizaţii”, mai spun ţărăniştii clujeni.




  COMUNICAT PNTCD CLUJ

Subsemnatii Doru Radosav, Ioan Vida Simiti, Ioan Feraru, Horea Dan, Romulus Luca, intruniti in data de

16. 11. 2011, luind in considerare propunerea P.N.T.C.D. Cluj, aripa Lupu-Pavelescu, semnata de presedinte interimar Horea Dan si secretar general M. Farcas, sustinem actiunea de reunificare a P.N.T.C.D. Cluj, considerind ca prin persoana domnului Doru Radosav ca Vicepresedinte al P.N.T.C.D. condus de V. Ciorbea, reprezinta garantia armonizarii si reunificarii tuturor aripilor.

Ne amintim cu tristete, ca partidul a fost scindat printr-o decizie luata aici, iar acum incercam sa reparam aceasta grava eroare, propunand alegeri comune la o data stabilita anterior .

Prezentul comunicat prezinta baza de plecare in procesul de reunificare la nivelul judetului Cluj, a fractiunilor politice existente in P.N.T.C.D. si ca exemplu de urmat pentru toate celelalte organizatii judetene.

Semneaza:

Doru Radosav
Ioan Vida Simiti
Ioan Feraru
Horea Dan
Luca Romulus
Mircea Farcas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu