Tineretul Universitar PNTCD

Tineretul Universitar PNTCD

marți, 18 decembrie 2012

P.N.T.C.D intra oficial in Parlament dupa 12 ani..

Presa a scapat, deocamdata, o stire, chiar o stire! Dupa 12 ani, PNTCD reintra in Parlament.
Ioan Mihaila si Valeriu Todirascu au ajuns parlamentari taranisti de Bucuresti prin redistribuire.


UPDATE: PNTCD TIMISOARA - Comunicat: 17.12.2012
“După 12 ani, PNŢCD a reintrat în Parlamentul României cu candidaţi proprii. Avem un deputat şi un senator PNŢCD, la Bucureşti. Noi putem considera că obiectivul minimal a fost atins.
 Nu suntem mulţumiţi, ne aşteptam la un procent mai mare care să fie obţinut de ARD şi ne aşteptam să avem mai mulţi deputaţi şi senatori.
 Şi vremea a contat, speram cu după şase luni guvernarea să fie taxată, dar nu a fost aşa”, a declarat preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan. 

El nu a putut să precizeze dacă cererea de renumărare a voturilor formulată de echipa de campanie a lui Adrian Orza a fost acceptată de Biroul Electoral Central, dar a precizat că nici ţărăniştii nu au mari speranţe că acesta va reuşi să acopere diferenţa de 63 de voturi care îl despart de Cornel Sămărtinean.
Pe de altă parte, Valentin Moldovan a anunţat că până la sfârşitul lunii martie se vor organiza alegeri în toate filialele PNŢCD din judeţ, inclusiv în Timişoara, urmând la la final să se organizeze şi o conferinţă judeţeană pentru alegerea conducerii PNŢCD Timiş.
Ulterior, delegaţii acestei formaţiuni vor participa la congresul naţional de alegeri, care va avea loc la Bucureşti.
În ceea ce priveşte viitorul filialei locale, după sărbători conducerea va face o analiză şi va organiza noi alegeri. Iniţial se vor alege conducerile filialelor PNŢCD din localităţile din Timiş, inclusiv Timişoara, iar apoi se va organiza coferinţa de alegeri judeţeană. Tot acest proces de restructurare a filialei se va încheia până la finele lunii martie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu