Tineretul Universitar PNTCD

Tineretul Universitar PNTCD

marți, 21 februarie 2012

Mesaj de Incurajare pentru membrii PNŢCD..Iuliu HADA presedinte PNŢCD Alba.

Toate sondajele de opinie clasează politicienii pe ultimele locuri în topul încrederii populaţiei, indiferent de culoarea lor politică.


Nu există nicio îndoială asupra faptului că una dintre cauzele decredibilizării clasei politice este traseismul politic, lipsa de consecvenţă, ceea ce dovedeşte lipsa principiilor şi a minimei morale în rândurile politicienilor. Oportunismul şi ciolaniada au devenit endemice în sânul clasei politice româneşti. Rotirea, alternanţa la putere, îi mută pe politicienii lipsiţi de coloană vertebrală dintr-o barcă în alta, fără niciun scrupul. Nici nu trebuie să nominalizez, pentru că cetăţeanul de rând ştie. Poporul român nu este atât de uşor de prostit cum cred cei ce se înghesuie la ciolan, schimbându-şi culoarea după cum bate vântul. Pentru noi, cei din PNŢCD, care am rămas credincioşi principiilor lui Iuliu Maniu şi ale seniorului Coposu, traseismul a avut o parte bună, pentru că ne-a scăpat de oportunişti.

Practic partidul nostru s-a purificat prin rărirea rândurilor sale, aşa cum poporul român este îndreptăţit să se simtă purificat prin jertfa înaintaşilor noştri, care şi-au lăsat oasele prin temniţele comuniste. Într-un sens invers, oarecum, pentru că în puşcăriile comuniştilor au pierit cei mai buni fii ai ţării, în timp ce din rândurile noastre au plecat cei slabi.
Este cazul ca lumea să afle că PNŢCD nu abdică de la principii şi de la morală, şi că el este susţinut mai departe prin unitatea unui grup de entuziaşti, cei mai mulţi dintre ei nişte frumoşi anonimi care nu-şi doresc şi nu şi-au dorit niciodată vreo funcţie publică. Ei ne alimentează speranţele şi chiar ne aduc soluţii, iar filiala din judeţul Alba a PNŢCD, datorită lor, este una dintre cele mai puternice din ţară, alături de cea din Timişoara. Şi mai trebuie să ştie oamenii că mulţi dintre cei mai importanţi politicieni ai judeţului şi-au făcut ucenicia în PNŢCD.
Primari, viceprimari, consilieri etc., mulţi dintre ei au folosit PNŢCD-ul ca rampă de lansare în viaţa politică. Ei au folosit prestigiul PNŢCD fără niciun scrupul, ca pe o manta de vreme rea. Apoi au dat bir cu fugiţii! Sunt oameni în care noi am investit şi pe care i-am sprijinit, dar care s-au dovedit nedemni de a face parte din rândurile noastre.

Apreciem în mod deosebit pe toţi cei ce au rămas credincioşi idealurilor PNŢCD, tineri şi vârstnici deopotrivă. Unul dintre cei cărora trebuie să le apreciem consecvenţa şi verticalitatea este primarul din Ocna Mureş, Augustin Drăguţ, care a fost şi rămâne ţărănist. Trebuie ca lumea să ştie acest lucru, trebuie ca aceia care l-au votat să ştie că el nu i-a trădat. Ca şi alţii, primarul Augustin Drăguţ rămâne în echipa noastră, neschimbat şi dârz, aşa cum a fost mereu, un om de cuvânt pe care ne putem baza!
Iuliu HADA, preşedintele PNŢCD Alba (sursa:Ziarul Unirea)

Un comentariu:

  1. Dragi colegi,acest mesaj este indreptat spre membrii si simpatizantii nostrii,care NU au renuntat la valorile si morala crestina sustinute de PNTCD pentru unele functii Temporare..CRED cu tarie in revenirea PNTCD-ului ca o schimbare in Romania dezamagita si umilita..
    Dumnezeu sa binecuvinteze PNTCD!!

    ing.Silviu RUSU
    PNTCD TIMISOARA

    RăspundețiȘtergere